HOME NIEUWS PRODUKTEN HERSTELLING HOE BESTELLEN LINKS CONTACT KLANTEN
 
 

Voor bestellingen bij Redwolf of WGC Shop maak je eerst een account aan. Tracht het bestelformulier zo volledig mogelijk in te vullen met artikelcodes aub.

Zodra u een account hebt aangemaakt kan u inloggen en volledig gebuik maken van de site en bestellingen plaatsen, offertes en herstellingen aanvragen op de daarvoor voorziene pagina.

Alle persoonlijke gegevens worden enkel intern gebruikt en worden niet gedeeld met derden. Airsoft Customs behoudt zich het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken, deelname van inschrijvers te weigeren of te stoppen bij misbruik.

 

Invullen bestel/offerte formulier.

Vul alle velden grondig in en vergeet niet aan te vinken of het om een bestelling of offerte gaat. Artikelcodes en omschrijvingen vind u terug op redwolfairsoft of op WGCShop . Per regel kan een verschillend artikel ingegeven worden. Een andere mogelijkheid om te bestellen is via mail op info@airsoftcustoms.be

Alle prijzen zijn afhankelijk van transport en wisselkoersen tenzij anders aangegeven. Wij werken uitsluitend met Redwolfairsoft en WGCShop als hoofdleverancier vanuit Hong Kong en baseren ons dan ook op hun prijzen vermeld op de site.  
Let wel op, afzonderlijke acties en kortingen die door hen gegeven worden kunnen niet altijd worden doorgerekend.

Na uw bestelling wordt u via email over elke stap op de hoogte gehouden. Levertermijnen kunnen oplopen tot 6-8 weken aangezien dit om groepage gaat.

Alle prijzen die u vind in $ op de site Redwolf of WGC moet je minimaal x1.2 doen om de prijs te bekomen in € (is inclusief douane, invoerrechten, BTW,...)
 


Ontvangen bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u via e-mail een orderbevestiging. Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie (prijs, voorraad). Heeft u geen email ontvangen? 
Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste email of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 0479/35.81.91 of via mail info@airsoftcustoms.be

 

Verwerkte bestelling

Elke bestelling kan geannuleerd worden binnen de 5 werkende dagen zoniet worden de administratieve kosten (25€) doorgerrekend en word het betaalde voorschot omgezet in een waardebon die geldig is op u volgende aankoop

Zodra u bestelling klaar is krijgt u van ons een e-mail en word er verder afgesproken of deze verstuurd of afgehaald moet worden. 
Het versturen binnen België van AEG, GBB of andere airsoftwapens is verboden bij wet en kunnen enkel afgehaald worden op vertoon van paspoort. Losse onderdelen zijn geen probleem om te verzenden binnen België. Airsoft customs verzend enkel in de EU. Afhalingen dienen te gebeuren binnen de 10 dagen.

Bij het inloggen en plaatsen van u bestelling gaat u ook automatsch akkoord met deze algemene voorwaarden.

 Hoe ons bereiken of contacteren

Tom Verkammen / Airofst Customs
Burg. Wambacqstraat 10a
1790 Affligem
Belgium
0479/35.81.91
info@airsoftcustoms.be
 

Airsoft Customs werkt enkel op afspraak

 

 
         
  NL | EN © AirsoftCustoms 2009 - 2018