HOME NIEUWS PRODUKTEN HERSTELLING HOE BESTELLEN LINKS CONTACT KLANTEN
 
 

Herstellingen en upgrades

Herstellingen

Alle herstellingen worden binnenhuis gedaan. Airsoft Customs aanvaard alle merken en types van AEG, GBB, GBBR, enz. Airsoft Customs is de enige shop in Belgie die niets weigert en waar je niets hoeft te betalen als we het niet opgelost krijgen.

Alle herstellingen kunnen meteen gedaan worden op afspraak terwijl jij er bij bent. De vervangen onderdelen worden steeds teruggegeven in de verpakking van de nieuwe onderdelen. Dit om geen misverstanden te hebben.

Airsoft Customs is reeds meer dan 7 jaar actief op de markt en barst van ervaring we hebben al verschillende technische opleidingen achter de rug en blijven de nodige bijscholingen doen om up to date te blijven. Airsoft Customs staat dan ook met veel plezier garant op alle herstellingen die door ons zijn uitgevoerd. Airsoft customs werkt met vaste tarieven per AEG en niet met uurtarieven! Maw heb je geen verrassingen bij afrekening en weet je vooraf de kosten. Airsoft Customs werkt steeds met de kwaliteitsonderdelen en werkt op maat van de klant.

Door deze rijkelijke ervaring en kennis werken we nu samen met tal van andere BeNeLux Shops en verschillende Airsoft merken (Systema, CA, ICS, G&G, Evolution, LCT...). 

Herstellingen al vanaf 10€ tot max 70€ voor de moeilijste modellen op de markt.

Upgrades en Downgrades

Alle upgrades en downgrades worden binnenhuis gedaan. Airsoft customs maakt enkel gebruik van hoge kwaliteits onderdelen aan de laagste prijzen op de markt. Wij maken u upgrade of downgrade volledig op maat en naar wens. Alle merken en types zijn welkom.

Alle upgrades en downgrades kunnen meteen gedaan worden op afspraak terwijl jij er bij bent. De vervangen onderdelen worden steeds teruggegeven in de verpakking van de nieuwe onderdelen. Dit om geen misverstanden te hebben.

Met de 5 jaar ruime ervaring die we hebben kan een upgrade of downgrade snel gebeuren en aan zeer aantrekkelijke prijzen. Airsoft customs werkt met vaste tarieven per AEG en niet met uurtarieven zoals anderen doen. Maw heb je geen verrassingen bij afrekening.

Een upgrade of downgrade kan al vanaf 20€ tot max 50€ exclusief materialen, koop je bij Airsoft Customs dan geniet je steeds van het goedkoopste tarief!

Airsoft Customs werk met volgende merken voor al zijn upgrades en herstellingen:

-Systema
- ASC (AirsoftClinic)
-ICS
-Classic Army
-Prometheus
-Deep Fire
-Area1000
-SHS
-Supershooter
...

Andere merken mogelijk op aanvraag. Eigen materiaal kunnen wij ook plaatsen maar we kunnen niet garant staan voor de gebruikte materialen.

 
         
  NL | EN © AirsoftCustoms 2009 - 2018