HOME NIEUWS PRODUKTEN HERSTELLING HOE BESTELLEN LINKS CONTACT KLANTEN
 
 
Ammo en gas
Batterijen
Batterijladers
Redwolf/WGCorders

Laders

Lipo lader balancer Airsoft Clinic

Deze compacte Lipo lader balancer voldoet aan alle eisen die gesteld worden. Door zijn compact design kan je hem perfect meenemen op locatie om hem aan te sluiten aan de autobatterij. Deze lader is enkel geschikt voor 2 en 3 cel Lipo.

Je hoeft geen genie te zijn om deze lader te hanteren. Plug en play, alle instellingen doet hij automatisch voor u.
Afmetingen zijn 75mmx45mmx20mm. Word geleverd met 12V krokodilleklemmen voor in de wagen en met 220V adaptor voor thuis.

Lader Balancer inclusief 220V voeding komt op 24.90€

 

Multi Lader (Lipo, NiMh, NiCd, PB, Life, Li-ion)

Airsoft customs beschikt ook over multi laders, deze laders kunnen ingezet worden voor alle doeleinden. Ook deze laders zijn compact en inzetbaar op locatie in de wagen. Deze lader kan tot 6 cels Lipo, Life of Li-ion laden, 1 tot 15 cels Nicd en Nimh laden, 2 tot 20V Pb laden. Heeft een laadvermogen van 0,1 tot 5 ampère en een ontladingsfunctie van 1 ampère. Kan elke cycluc 5 keer automatisch herhalen.

Deze laders zijn professioneel en kunnen ook gebruikt worden in de RC wereld. Elk type batterij kan afzonderlijk geprogrammeerd worden. Al de laadprogrammas kan je opslaan en opnieuw opvragen. Deze lader beschikt ook over een USB poort en temperatuursensor. Maw een droom van een lader.

Word steeds geleverd met een 220V voeding en vergulde t-pluggen met allerhande convertiestekkers.

Professionele Multi lader inclusief 220V voeding en convertiestekkers komt op 69,90€ 

 
         
  NL | EN © AirsoftCustoms 2009 - 2018